Despre mine

Despre Mine

Cu un parcurs de 11 ani in avocatura, in principal in consultanta financiara, mi-am inceput cariera de trainer livrand cursuri de stil si tinuta masculina, aprofundand cunostintele in domeniu intr-o perioada de peste 15 ani. Pornind de la acestea, am extins gama de servicii la audit vestimentar, un nou concept pe piata serviciiilor din Romania. Conceptul cuprinde consiliere one to one,

training-uri specializate pe domeniul vestimentar: tinuta business, bazele si principiile vestimentatiei masculine, cum sa accezi spre castig folosind tinute specific, administrare imagine pentru campanii electorale.

Am conceput si livrat cursuri de atitudine in business: “Dress to impress”, “Costumul masculin – de la aristocratie la birocratie”, “Power suit”, “Cromatica si imprimeurile in contextul tranzactiilor si negocierilor”, pentru diferite companii nationale si internationale.

Incepand cu 2009, am  livrat audientei singurul compendiu de vestimentatie si atitudine masculine la nivel local: Domni de Romania. In plus, am participat alaturi de grupul finantator, la conceperea si lansarea unuia dintre cele mai prodigioase brand-uri masculine din Romania: Consiglieri.

In cei peste 8 ani de activitate, peste 1000 de barbati au beneficiat de informatii valoroase prin care si-au consolidate imaginea personala si viata, atat cea private, cat si latura de business.