Corporate

Corporate

  • La nivel de cultura corporatista, imaginea corespunde obligatoriu cu mediul. Tranzactii, negocieri, ore de lucru, sedinte – tot atatea activitati care presupun tinute adecvate. Invata in cadrul cursurilor noastre solutia castigatoare pentru tine!

  • Echipa de vanzari trebuie sa semene,la nivel de individ, cu brand-ul companiei pe care o conduci. Este o conditie esentiala pentru bunul mers al afacerii. Ei sunt cei care te reprezinta in mod direct si tocmai din acest motiv am dezvoltat o serie dedicata de cursuri prin care se face translatia identitatii de brand la identitate de angajat.

  • In calitate de varf in ierarhia organizatiei din care faci parte, imaginea ta este obligatoriu sa corespunda cu aceasta pozitie. Lipsa de resurse informationale din piata nu ti-au acordat pana la acest moment informatia consistenta de care ai nevoie spre a-ti prezerva aceasta calitate. Gasesti la Image Academy servicii personalizate sub forma sedintelor private, cu usile inchise, in care poti castiga pariuri personale despre a arata ca un veritabil CEO / CFO.

  • Activitatea in campul diplomatiei este solicitanta si nu lasa loc de compromis la nivel de imagine: pariurile vestimentare locale sau externe trebuie cunoscute in cele mai mici detalii. Asemenea, preceptee diplomatice se suprapun de foarte multe ori cu reguli vestimentare foarte stricte – le poti dobandi in training-uri individuale sau de grup.

  • Am asistat in activitatea noastra, incepand cu 2012, figuri publice din mediul politic, cu reale rezultate. Imaginea in politica presupune alinierea la politica pe care o desfasori: de stanga, dreapta sau centru. In functie de aceasta orientare a platformei politice, tinutele se adapteaza la nivelul campaniei pentru obtinerea maximului de voturi scontate, pentru ca ulterior, in cadrul mandatului propriu-zis, construirea garderobei politicianului sa fie asistata de unul dintre specialistii nostri.