1 to 1

Asistenta “1 to 1”

 • Reprezinta un proces cu mari beneficii pentru viata ta pe care l-am standardizat in ultimii 10 ani. Sunt 3 ore pe care le petrecem impreuna pentru a aduce logica garderobei tale: ajustam hainele, explicam tinutele de care ai nevoie si donam ceea ce este in plus. Facem loc pentru tinute noi, aducem spatiu si ordine in viata ta. Procesul se desfasoara in timpul tau liber, acolo unde se afla garderoba ta. Doar in baza unei programari.

 • Nunta este un eveniment foarte important in viata ta – respecta ideea de ceremonie, apeland la profesionisti in domeniu!

  Solutia simpla si de efect pentru orice mire este gasirea intregii tinute pentru nunta in aceeasi locatie. Acum aceasta adresa exista!  

  Alegerea costumului pentru nunta ta este o sarcina usoara atunci cand este vorba de sfaturile unui profesionist. Rezultatele muncii lui Cezar sale sunt vizibile in intreaga Romanie – nunti si botezuri reusite, ceremonii de neuitat, cocktail-uri de inalta clasa sau simple reuniuni formale.

  Procesul de alegere a tinutei perfecte dureaza mai putin de o ora si are ca rezultat cea mai buna varianta a ta pentru ceremonia la care esti mire, nas, tata-socru sau pur si simplu, invitat.

  Intreaga tinuta respecta ideea de smooching si presupune traditionalitate si eleganta.

 • Nu toate hainele de la raft sunt pentru tine. Datele metrice din produsele de la raft, sunt date metrice de nivel general. Cu totii suntem diferiti – asemenea si hainele pe care le purtam. Consideram ca ajustarea lor le aduce la o stare de intrebuintare superioara. Acolo unde bugetul nu permite achizitia de haine pe masura, ajustarea hainelor este o solutie corecta.